Naštvaná

Naštvaná

Anotace: Zase jeden den...

Naštvaná.

A zima mi je
a studí vše,
i slunce za okny
duše hnije..
Blázen má své dny..

Naštvaná

A tvrdou pěstí do zdi,
jak do sebe a palce
kroutit nevěřit..
jsou ještě přátelé?
Zavětřit..

Naštvaná

Na jaro snad?
Na to divné zavrčení..
Na srdce chlad,
bez vlčení život není..
Nemám s kým spát?

Naštvaná.

Komu se podobám,
nepíšeš, neblouzníš,
kamen si nedal..
o čem sníš...
Jsi bludný kořen

Naštvaná

Zakopla jsem
Sklamaná,
o tebe jsem stála..
prapodivný den...

Zas si prohrála..

první místo ...
Autor Liduška, 11.03.2014
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: KatkatkaW, zelená víla, terezkys, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyhrává ten, co najde sebe... ať je v jakémkoli pořadí :)

12.03.2014 21:19:32 | zelená víla

Děkuji za povzbuzení...

12.03.2014 21:33:53 | Liduška

a pak že vyhrává první...

12.03.2014 00:07:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí