Povzdechnutí

Povzdechnutí

Anotace: ....

Vdechuju jed a vydechuju kouř
cestou kolem oceláren, chemiček a všech krámů,
co světu nesluší...
život letí samospádem. Píchá mě v plicích.
I na duši.

Svět je špatně ale točí se dál.
Plnej zloby, lží a válek. Plnej volů co ho ničí,
pro prachy...
když v knajpách žvaníme o svejch právech
a vytváříme mlžnej opar
útěchy...

vdechujem jed a vydechujem kouř...
Autor RustyHalloes, 13.03.2014
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Stoe, Zrska, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí