Sexy atlet

Sexy atlet

Anotace: Bejvávalo.

Na zahradě v altánku,
zas mám s Dášou hrátky
vždy se po tom románku,
domu vracím zpátky.

Který mužský nehřeší,
stává se prý mnichem,
mě však cudnost netěší,
rád lovím pod břichem.

Klín je pro mě magnetem,
těžko se mu bránit,
já jsem sexy atletem,
neračte mě hanit.
Autor Psavec, 20.03.2014
Přečteno 570x
Tipy 8
Poslední tipující: Zrska, básněnka, střelkyně1, enigman, Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty mne vždycky pobavíš...

22.03.2014 14:53:20 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí