BEZNADĚJ

BEZNADĚJ

Anotace: Čas a život - život a čas. VYMĚŘENÝ ČAS!!! Nedá se koupit ani získat společenským postavením. Pár desetiletí a to je vše. Nic víc. NIKDY!!!

Starý mladý
puberťáci děti
ctihodní kmeti
blíže či dál smrti.

Všechno co dýchá
musí jednou zhasnout
u srdce mě píchlo
chci myšlenku spásnou.

Nicota k zbláznění
na všechny tam čeká
víre je strach ze smrti
fakt není kam spěchat.

Proč jsem se narodil?
Proč roztočil se svět?
Život trvá jen pár dekád
potom zhasne vše.

Někdo zhasne zcela sám
po jiných zas zbudou děti
nesou stejný prokletí
dětství dlouhé
pak to letí.

Puberťáci směšně spěchaj
pak chtěj vrátit čas
léta v mozku zkracujou se
mládí sebral ďas.

Když se čas pak naplní
i u těch dvou nejbližších
není cesty po níž jít dál
na řadě jsi TY!!
Autor ZENITZERO666, 21.03.2014
Přečteno 330x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí