Pre mamu

Pre mamu

Anotace: V tichosti spisovať myšlienky, čo zaženú zlých duchov. Tajomstvo boľavých hláv,...

V tichosti spisovať myšlienky,
čo zaženú zlých duchov.

Tajomstvo boľavých hláv,
plač, smiech a potoky správ.

Sto krát ohraná pesnička,
čo mám robiť mamička?

Ohnutá stránka časopisu
a kaiserka s maslom.
Ruka trčí z autobusu.

S úsmevom ohliadnuť sa,
za tým čo bolo, a je.

Nič nie je tak dôležité a veľké,
ako, mami, ďakujem Ti veľmi pekne.
Autor Gatita, 22.03.2014
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový vztah s maminkou je krásný...

22.03.2014 15:49:10 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí