Dokonalý muž

Dokonalý muž

Anotace: Existuje, ale ženy ho nechtějí.

Ve škole si byl vždy výborným studentem.
Všichni chodili si k tobě pro radu.
S lidmi si uměl jednat s respektem
a nesnášel si bezpráví a zradu.

Měl si auto, byt i dům
a tučné konto v bance.
Nepoddával si se vzdušným snům
a práce ti šla hladce.

Svou rodinu si miloval
a ctil si svojí matku.
Pro mě všechno na světě bys udělal,
bez nároku na oplátku.

Dokonalý svět tě pohltil
a zavřel tě jak v pasti.
Jinak určitě bys pochopil
mou touhu po nedokonalosti.
Autor Zivotni amater, 23.03.2014
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, Daniela
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochybuji o existenci takového individua a velmi chápu poslední verš.

26.03.2014 16:41:17 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí