Navínně

Navínně

Anotace: Ne vždy za to může i druhá strana.

Ne! má milá

není příčinnou

má vina.

 

Mé já je mimo

jsi v tom sama

popíjíme limo

ty ne, s náma

 

Mykáme si spolu

hraješ hlavní roli

přechod k srdci bolu

sám stojím si v poli

 

Pole vinné révy

opijáty lidské mysli

nula indické sévy

jak hluboko jsme klesli

 

Nechápu proč,

proč jsi musela

teď světe zas vkroč

aby ses dusila

 

Sežer si svou vinu

sežerou Tě následky

konec leží v splínu

končí i Tvé zápletky

Autor SmallGeorge, 24.03.2014
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí