Sama doma

Sama doma

Anotace: Ten pocit, když jsi sám/sama večer doma ..

Sama tu sedím, únavou zavírám oči

a v tu chvíli se vedle mě mihne cosi.

 

Kolem mě začali padat věci,

květiny spadli, zbyla z nich rozsypaná hlína a z květináčů střepy.

 

Cítím průvan větru,

od černé silulety jsem snad jen půl metru.

 

Za mnou, otáčím se, nic tam není,

v okně už nevidím světlo denní.

 

Po podlaze to pořád cupitá,

lehkou vahou na zem dopadá.

 

Vyskočí na stůl, začne mňkoukat,

je to moje kočka, pomalu se k ní se židlí začnu šoupat.

 

Hladím si ji, už přede,

říkám jí : "Už se nebojím, už né tebe."

Autor Kikulinka, 26.03.2014
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příběh má myšlenku, v básni ale postrádám rytmus...ta vázanost si ho celkem žádá...

26.03.2014 13:32:25 | Robin Marnolli

Taky jsem si myslela, že tomu něco schází, ale nevěděla co ....děkuji

26.03.2014 13:33:48 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí