Jabloň

Jabloň

Anotace: Každý občas přemýšlíme nad věčnou otázkou: Pro co žít a za co bojovat.

Nebudu lhát,
moje milá,
pod jabloní budeme si lát.
Zavři oči o trochu víc,
však víš,
nezbylo nic.

Jdu ulicí dál,
lidi potkávám,
každý spěchá Bůhví kam.
Chvíli postůj a poslouchej,
život utíká a nemá směr.

Dostaneš zprávu nečekanou,
že budeš se honit za odměnou.
Dostaneš málo,
nebo trochu víc.
Ráda by si slávu,
skončíš jak myš.

Mít všechno,
no to je fajn,
na domácí kino málokdo má.
Teď,
moje milá,
když zavřené oči máš.
Jsi moje bohatství i sláva,
víc nežádám.

Otevři oči a podívej,
nelamme si hlavu nad osudem.
Dokud se navzájem budeme mít,
máme důvod pro co žít.
Autor Hantec, 26.03.2014
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí