Když v parku tiše sedím

Když v parku tiše sedím

Anotace: O dnešní mládeži a o jejich „starostech”.

Když v parku tiše sedím,

svoje vrstevníky vidím.

Flaška v ruce,

cigareta v puse.

 

Když v parku tiše sedím,

lecos občas uslyším.

Jak kdo s kým co dělal,

jak kdo kde jak vypadal.

 

Když v parku tiše sedím,

už si rady nevím.

Kamarády nemám,

nikoho nezajímám.

 

Když v parku tiše sedím,

nad svým „proviněním” přemýšlím.

Nejsem bohatá, hubená,

zkrátka ničím zajímavá.

 

Když v parku tiše sedím,

tak si uvědomím - já jim nerozumím.

Autor Anngeline, 28.03.2014
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro uvěřitelnost sdělení,
bych ti rád dal tip,
leč dám ti zatím slova povzbuzení,
vytrvej ve svém snažení.

Marty Kristián Kudlák alias KudlankaW

29.03.2014 10:46:29 | kudlankaW

Nevím, co všechno nejsi, ale vypadá to, že jsi hloubavá, a nepřipojíš se k ostatním jen proto, že je to "in".
...a to jsou dobré vyhlídky;-)

28.03.2014 22:38:36 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí