ti mladí

ti mladí

Anotace: je samozřejmě těžký být dospělým, natož nebýt.

kopulující adolescenti,
plýtvající spermatem a emocemi
do svých pseudolásek a kapesníků
v opojení děsivých názorů Děsivých.
kopulující adolescenti,
toužíci po nirváně
či jakékoli jiné transcendenci,
když už tři vteřiny lásky
na únik ze své reality
nestačí.
Autor luckilybroken, 02.04.2014
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Gwendoline, SmallGeorge, Amonasr, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první tři verše by jako báseň naprosto stačily, jak je to výstižný

19.08.2014 14:25:06 | Gwendoline

Něco mi říká, že jím sám jsi, mýlí se má myšlenka?

03.04.2014 19:56:06 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí