Vínový kat

Vínový kat

Anotace: KDYŽ JE MOC VÍNA A NOC MLADÁ A MUŽ V NÍ USNE A CHODIDLA JSOU CHLADNÁ..SPÍŠ SAMA..

Po víně.

Spí jak sťat..i třeba tak,
bůh by byl rád..až by nevěřil.
Po víně spí jak kat,
co byl dnes vrah
se smrtí soupeřil..

Po víně
spí a v jeho hrudi duní bouře..co studí.
Po víně
já?
Nepila..
To v jaru se zachvěla jablůňka..
Co chladila..
Autor Liduška, 04.04.2014
Přečteno 298x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí