Vězeň !

Vězeň !

Anotace: splývající myšlenky večera...

Vězeň !

Když tě hřeje teplá meléna ve tvém lůžku
když víš že bude pršet vzápětí
když ztratíš nové vnuknutí...

Když se stavíš proti sobě
Když den je nutné napětí
Když jsme cizí a k sobě upnutí...
Autor Dominik Plesr, 11.04.2014
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí