Prosím

Prosím

Anotace: Spadl jsem z lopatky.

Falešně má múza hraje,
líbá jiného šohaje,
bez nápadu proto sedím,
na monitor smutně hledím.

Pak však během čtvrthodinky,
prohlížím si nahotinky,
štíhle, silné, prdelaté,
ba i holky pihovaté.

Nezabraly děvy luzné,
představy to přímo hrůzné,
impotentem, že se stávám,
důvody já mám k obavám.

Prosím, aby múza milá,
zas mě vroucně políbila,
vrtí hlavou, opět prchá,
nevděčná je tohle mrcha.
Autor Psavec, 13.04.2014
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., SmallGeorge, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to, promiň, skoro jakobys sledoval porno :D

13.04.2014 12:46:11 | SmallGeorge

Kdos bez viny, hoď kamenem ;-)
Já jsem se náramně pobavila :-)

13.04.2014 14:07:16 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí