Střídání

Střídání

Anotace: Jak být lovec a ne blbec

Svět je místem zvrhlíků,
psanců, dranců, zevlenců,
ňákějch jinejch klešťenců,

kdo vztahuje je do sebe,
nevyhne se blázincům.



Když pak chodíš ulicí,
víno blouzní palicí,
na holky hodíš udici,

nějaká se přichytí,
pak pomůžeš jí pravicí.



Dny pak dále zase plynou,
ty přemítáš nad další, jinou,
tvůj apetit je řízen slinou,

však nabídka je rázem skoupá,
tváří se být nehostinnou.



Třeba na to hodit háka,
ne každý má hned, co ho láká,
v tomto směru, to mi věř,
není plusem míti ptáka.
Autor hselby, 14.04.2014
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: contionor, Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená :-D

15.04.2014 23:46:42 | contionor

:D

14.04.2014 22:36:14 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí