Boj života

Boj života

Anotace: snažím se už o pozitivní básničky

Proč se tato hrůza děje,
proč mi srdce krvácí,
dech se mi zas hrůzou chvěje,
je to zemskou rotací.

Život dělá spoustu pastí,
já je zvládám s úsměvem,
vezmem šití a náplasti,
díru v srdci zašijem.

Po zašití zbyde jizva,
ale jenom malinká,
krásná jakou prostá děva,
vždy když nese miminka.
Autor Rozdrcená duše., 16.04.2014
Přečteno 331x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.04.2014 08:47:50 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí