Mamince

Mamince

Anotace: ...naší milé

Milovaná mamičko,

Ty jsi naše sluníčko!

Usměvavá, hodná, milá,

aktivní a stále čilá.

 

Od pondělí do neděle

vypadáš vždy bezva, skvěle!

Vrásek nemáš ani pár,

rotopedu, lyžím zdar!

To nám také radost dělá,

že i v kuchyni jsi skvělá!

 

Ať Ti zdraví stále slouží,

chmury ať se v stínu plouží.

Z nás - svých dětí radost měj,

život svůj si vychutnej.

S vnoučátky se ráda těš,

s nimi ještě omládneš!

Autor AndreaM, 21.04.2014
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí