Pomlázková

Pomlázková

Anotace: Tak si to hezky užijte.

Prožívejte svátky jara,
žádná žena není stará,
pomlázkou ji zmladíme,
večer v lůžku hladíme.

To i babka unavená,
dokazuje, že je žena,
řádí jako mladice,
potom rozdá kraslice.

Koledníky ráda vidí,
žádného z nich neošidí,
nabízí hned skleničku,
přidá také hubičku.

Tyhle svátky rádi máme,
občas ženy poléváme,
různé zvyky po kraji,
hlavní roli sehrají.
Autor Psavec, 21.04.2014
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., SmallGeorge, Zrska, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milane..tak já jsem tedy pomlázku letos ještě neviděla..trpím:-)

21.04.2014 12:21:33 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí