Dospělost

Dospělost

Anotace: důvod mého bdění

Ten pocit,
kdy se chceš otočit a běžet zpátky.
O den,
měsíc,
rok,
do dětství.

Ten pocit moci se vrátit do časů,
kterých sis nevážil,
protože jsi nepoznal problémy všedního světa,
neviděl jsi je.

Ten pocit,
že smíš žít jen okamžikem,
který právě probíhá.
Že nemusíš se strachovat,
zda zem, na které dneska stojíš,
bude stejně pevná i zítra.

Ten pocit,
že můžeš vběhnout mámě do náruče
a ona řekne, že všechno bude fajn
a ty tomu věříš.

Tak tenhle pocit bolí víc,
než těší,
protože víš,
že o něm lze jen snít.
Autor IAmAfraid, 21.04.2014
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: LuciaH27, Jort, J's .., Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí