Žízeň

Žízeň

Anotace: ... z múz ...

Navzdory tomu uhasit žízeň
Sunula sklenici zas o kus dál
Tak jako získat si tu Tvoji přízeň
Já utonout žízní jsem se bál

Občas se zjevila ale jen v hlavě
Občas se zjevila a zase zmizela
Občas skočila do lásky po hlavě
A občas ne srdcem a jen pohlavně
Občas se zjevila a zase zmizela

Z mý hlavy zas jinam
Tiše se ztratila z dosahu dlani
Z mý hlavy zas jinam
A mě vždycky trochu to raní

Protože múza je to krásná.
Autor Leonkaaa, 23.04.2014
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty poslední 4 verše mají být diakriticky tak jak jsou? Jinak líbí :)

23.04.2014 22:54:26 | SmallGeorge

Nemají )) psala jsem to z telefonu a to se pak občas stává. Děkuji Ti.

27.04.2014 17:47:25 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí