Nemocniční Odyssea

Nemocniční Odyssea

Anotace: Sepsáno na lůžkové ortopedii u prof. Trče po roce léčení v nejrůznějších nemocnicích, 26.4.2013

V Berouně se srdce zastaví
Nejspíš že už ho to nebaví

Sanitka se zavolá
A honem do Motola

Bůh je dobrý sudí
Za chvíli mě vzbudí

Boromejky u Petřína
To je zase liga jiná

Nemocnice Louny
Sídlo pro vrahouny

Přecpali měsedativy
I když jsem byl ještě živý

Zapomněl jsem na vrahy
Odvezli mě do Prahy

Prý Vojenská nemocnice
Je nejlepší v republice

Jahody a banány
Vzpomínka na Říčany

Teď mě vojsko trápí
V zařízení Slapy

To však není všecko
Moje milé děcko

Že prý v rámci záruky
Jech mě bodne do ruky

Úžasně se ke mně chová
I docentka Štětkářová

Podívej se ty vole
Už jsem zase v Motole

Sanitka už frčí
Směrem k panu Trči

Ten má na to vlohy
Opravit mi nohy

Nejdřív bude zdravá
Nejspíše ta pravá

Hlavně žádný strachy
Nejdřív budou šlachy

Ty pravý to neva
Že pak půjde levá

Pak ty moje polena
budou zase kolena

To se mi snad jenom zdálo
Operací je furt málo

Trč nápady hýří
Že prý budou čtyři

Trč je prosté skvělý
Nejspíš dotek múzy
Až to bude celý
Budem zkoušet chůzi
Autor Petrik78, 27.04.2014
Přečteno 536x
Tipy 6
Poslední tipující: básněnka, SmallGeorge, Robin Marnolli, Kubský P., beforetherain
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsné.

27.04.2014 10:39:54 | SmallGeorge

Tak doufám že ti to dopadlo dobře;-)

27.04.2014 09:45:00 | Robin Marnolli

To se ukáže časem.

27.04.2014 20:23:47 | beforetherain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí