Rozpor léta

Rozpor léta

Anotace: ...

Rozpor léta

 

Těším se na léto,

miluji teplo,

je ještě daleko,

potem mi steklo

 

Těším se na léto,

nenávidím jej,

volám Jano, Petro!

ony na mne: HEJ!

 

Toliko rozptylu,

všude kolem,

alergici na pylu

a já pod stolem

 

Zavřen a schován,

před světem

uniká mi plán,

i květen

 

Muži čumí,

ženám k sukním

a prý že umí,

přijít až k nim.

 

Požádat a oslovit,

o číslo se dovolit

 

Rozmanitostí léta,

končí tahle věta.

 

Autor SmallGeorge, 04.05.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Heh ... :D

04.05.2014 14:39:21 | Aiury

Hm? :D

04.05.2014 21:49:51 | SmallGeorge

Taková svěže veselá ;) :D

04.05.2014 22:20:18 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí