Pravda

Pravda

Anotace: No a tak už to někdy bývá

Osud ti něco připravil
a s tebou se o tom nebavil
vkládá ti myšlenky do mysli
někdy se nad tím zamysli.

Někdy hned zakročíš a podnikáš
jindy zas před něčím utíkáš
necháš se před něčím odradit
jindy je třeba nechat si poradit.

Jednou se raduješ a usmíváš
po druhé strachy zas omdlíváš
nacházíš přátelé a kamarády
ti na tebe kují však zrady.

Jiní tě mají naopak rádi
jsou to tví opravdoví kamarádi!

Jednou jsi rychlý a vytrvalý
jindy se na tebe jakoby vše valí
něco máš rád, pro něco žít chceš
a něco jiného zas odsuzuješ.
Autor Rozina, 04.05.2014
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: penstla, SmallGeorge, vodnař, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobré :)

06.05.2014 22:49:19 | SmallGeorge

Děkuji:)

06.05.2014 22:54:08 | Rozina

Ač ne vždy příznivá, krásně popsaná pravda :)

04.05.2014 22:26:10 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí