Neboj se

Neboj se

Anotace: Malá satirická báseň o strachu a útěše.

Neboj se - nikdo tě nechce zabít.

Neboj se - to jsem jen já, tvůj pastýř.
Neboj se - bez tebe bych byl prázdný.
Neboj se - tebe mi nikdo nenahradí.
Neboj se - vždyť nejsi žádná hloupá ovce.
Neboj se - budu tě hladit až do konce.
Neboj se.

Autor Jémin, 07.05.2014
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Daniela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí