Cesty

Cesty

Anotace: Kdys krásné a pohodlné cesty dnes špínou smrdí Že čas rány zahojí se správně tvrdí...

Kdys krásné a pohodlné cesty dnes špínou smrdí
Že čas rány zahojí se správně tvrdí
Ty cesty co byly bez drnu jsou hrbolaté
Z krásných procházek se staly tůry křivoláke
Však jinou cestu ,lepší,hezčí můžeš najít
Ale musíš počítat s tím že i její sláva může zajít
Však užívej pohody té cesty kterou právě šlapeš
Nikdy nevíš jestli nějakou lepší najdeš
A třeba právě tahle cesta je ta která nekončí
Pamatuj na to že osud tě pořád zkouší

Tak jako je na světě milion cest
Ty si vybereš tu ,kterou se necháš vést
Tu která pro tebe bude ráj
Všude kolem krásná lučina a krásnej háj
Však mnoho cest končí ještě než se rozkoukáš
A svoje štěstí z nenadání jako vítr karty rozfoukáš


A když najdeš tu cestu která myslíš že je pravá
To si pak uvědomíš že život jen nebere,ale že aji dává
Je to pocit krásný jít po té správné
Krásný jako záblesky a vzpomínky dávné
Drž se té cesty která je pro tebe příjemná
Když dlouho na ní vydržíš je to chvíle nádherná
A ještě navíc ruku v ruce se svou láskou po ní jít
To je to nejlepší co na světě může být
Autor lukassnajdr, 08.05.2014
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm... zvláštní poselství ;) či motivace? :))

08.05.2014 19:57:32 | Aiury

Může to být poselství i motivace ,jak se to komu bude hodit :-) :-D

08.05.2014 20:00:47 | lukassnajdr

:D Tak to potom jo ;) :D

08.05.2014 20:06:25 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí