Status quo pro narození Venuše...

Status quo pro narození Venuše...

Anotace: ...

V ušních boltcích zvučel narozený kov
do podkov krákoravého hlasu
smyslových rozkoší
vetknuty dryády vypadlé z hnízd
v komíhání červených listů
ukryta kohoutí agónie
i klika je přítel
rozjímání pije
tak tichá svými verši
a nebo bujará jak spřežení hlodavých morčat

kroužkuji proto stíny
poloprůsvitnými doteky
kulek odlitých z hrachu
pro vypasovaná srdce starých elfů
a nebo právě jemně nahou Venuši
kohouti

Autor básněnka, 09.05.2014
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Jin&Jang, Aiury, Jort, Robin Marnolli, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta fotka se mi líbí, dává tomu jasnou barvu:-)

09.05.2014 08:45:33 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí