Deprese

Deprese

Anotace: :-(

Měl jsem se za chlapa

Ale jsem jen pouhým zbabělcem

Obyčejná sketa

Ale já se bránil ,tak se omlouvám

 

Ale už nic nezvládám

Už vážně nic nedávám

Stoupám do hlubiny 

Jsem skoro na dně propasti

 

To city k jedné ženě

Mě zničily

Mám okolo sebe přátele

A ti si to nezaslouží

 

Ale je to jiný jsem tu sám

V životě jsem neprohrál

Ale vše je jednou poprvé 

 

Čas mi vzal síly 

Jsem totálně v prdeli a vyšťavený

A démoni mý hlavy jsou silnější 

Je mi to strašně líto a moc mě to mrzí

 

Ale než někomu ublížit 

To radši prohrát

A nestydím se 

Zkurvený deprese

 

Takhle to být nemělo 

Ale nechci nikoho trápit

Mnohokrát děkuji za všechno 

 

 

 

 

 

 

Autor UNKSON, 09.05.2014
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: BedrichValenta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi k politování, ale proč to dáváš do básní???

10.05.2014 09:05:29 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí