Strach

Strach

Anotace: Každý se něčeho bojí

Každý ví co je to bát se
a co strach vyvolává?
Ptám se

Někdo má strach, když není na krok vidět
i když neví, kde je příčina
nemusí se za to stydět.

Někdo má strach z lidí
když důvěru v někoho ztratil
to pak před sebou vidí
jak se kvůli němu trápil.

Někdo se bojí lásky
nechce se k nikomu vázat
a nechce slyšet otázky
nenechá si od nikoho kázat.

Někdo má strach z chudoby,
že nebude mít peníze
vždytˇdospěli jsme do doby
kdy za peníze vše koupit lze.

Někdo se bojí nemoci
zdraví je jen jedno
a doufá, že se vyléčí
a zlá nemoc ho nepotká ani jednou.

Jiní se bojí stáří
kdy mladá léta nejdou vrátit zpět.

A přesto zapomenout se na strach někdy daří
a my umíme užívat všech svých zdravých let.
Autor Rozina, 10.05.2014
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, želvička001, Erato
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí