Šel jsem

Šel jsem

Anotace: .....

Šel jsem jednou z Městce,
podél silnice zbloudila ovce
Byla značená na uchu
To abys mne neukrad, ty kluku !
Šel jsem dál přes les a slyším štěkot,
to Alík peláší za Ančí o překot
Šel jsem pak podél hospody
ovšem vyhnul jsem se, ať nejsou neshody
Přišel jsem na náves navečer
Dostal jsem držkovou ode všech
Že prý se nemám toulati,
na statku raději dělati…
Autor v.hercik, 11.05.2014
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí