Kéž by...

Kéž by...

Kéž bych mohl plakat
Jelikož slzy by mi pročistily mysl
kéž bych mohl snít
abych do říše snů lehce se snesl.
Kéž bych mohl cítit
Abych pocítil tu lehkost žití
Kéž bych mohl vědět
Abych věděl jaké je vlastně to"bytí"
Kéž bych mohl poznat nepoznané
Abych naučil se tvořit svět
Kéž bych mohl pohnout minulostí
Abych chyby mohl vrátit zpět.
Kéž bych mohl jisté znát
Abych mohl předvídat
Kéž bych nikdy neprocitl
Abych zapomenul umírat…
Autor BedrichValenta, 12.05.2014
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: básněnka, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zacloumám ti ramenem, pro to probuzení:-)

12.05.2014 19:38:33 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí