Ubíjen dospělostí...

Ubíjen dospělostí...

Že prý volné ruce,
Celé roky svázané byly,
To když jsem byl mladší…
Řekli mi: „Teď už můžeš.“
Otočili klíčem.
Pustili mě ven.
Snad jen trochu jsem se rozhlédl,
Já chtěl zpět. "Prosím zpátky!"
Ale už nic nebylo jako dřív.
Jen ty dveře byly jiné…

Aha, byly z cukrové vaty…
Autor BedrichValenta, 13.05.2014
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí