Kýč z růží

Kýč z růží

Anotace: Někdy trvá zapomenout

Sedí žena u stolu
a svírá sklenku vína
vzpomíná jak byly spolu
jak kdysi s ním žila.

Ve váze má stále
svazek uschlých kytek
jak jí bylo blaze
tedˇtíží ji však smutek.

Ty růže ji daroval
tehdy asi z lásky
budoucnost s ní maloval
nakonec způsobil jen vrásky.

Trny dávno nepíchají
a kvítí se jen drolí
ještě kolem mašli mají
srdce stále bolí.

Ta omamná vůně?
I ta je dávno pryč.

Bolestí žena stůně

A z kytky zbyl jen kýč.
Autor Rozina, 13.05.2014
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, SmallGeorge, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí