Strach

Strach

Anotace: Všechny nás dostane.

I ty znáš tu chvíli,
kdy veškerou píli
odnesl strach.
Chtěla si víc,
nezastavilo tě nic.
Pak přišel strach.
Všechny tvé sny
i slibné dny
pohltil strach.
Bojovat si chtěla,
vůli jsi měla.
Vzal ti ji strach.
Na dno jsi spadla,
růže života zvadla.
Dostal tě strach.
Autor Pa Jush, 13.05.2014
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí