Sračkoidní Deziluze

Sračkoidní Deziluze

Anotace: Nic není horší než zjištění, že neumíte létat.

 




Napravím se tím, čím jsem se zničil,
křik a chyt se za přirození.

Svět se mi vždy příčil,

lásko, to my jsme ti vyvolení,

tak proč sebrali nám hračky?

Všude kol jsou jen lži a sračky.

 

Autor Erato, 13.05.2014
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: CoT, Anežka, Aiury, Kubský P., lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí