Zase zrada

Zase zrada

Anotace: Kolikrát se ještě člověk spálí a kolikrát uvěří nesprávnému, než najde konečně čistou, chápající a upřímnou lásku?

..je to krása tvých hlubokých očí
nebo snad projev tvojí rodné řeči
je to tvá kůže co tmavý má odstín
nebo ta vůně která se mne zhostí..

..co je to nevím však láká mě to
chci ti být na blízku a cítit tvůj úsměv
když mě políbíš točí se svět
věřím ti
miluji
však nevidím tvůj hněv..

..byl to s tebou krásný čas
jak blbá k*áva jsem ale naletěla zas..

..bolí mě srdce jak kudla ostrá co bodá
že jsem byla naivní nedokážu unést
dala jsem ti všechno
víc už nešlo dát
tys zabil moje srdce
už nechci se smát..

..proč si to udělal
a proč nic nechápeš
nemůžu dál
nejde se nadechnout..

..ta zrada
ta bolest
nevím jak to říct
mám teď vztek
na sebe
na to žes mě říz..

..dobrovolně jsem se napíchla na snůšku přetvářek tvých
tvá zrada otevřela mi oči
už nikdy víc!!!
Autor Marsinka, 13.05.2014
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, stará známá věc, jak tak v poslední době vnímám..černá a bílá. a naštěstí přebolí stejně tak rychle, jak rychle přišla.D :)

14.05.2014 09:58:17 | CoT

tož neblbni zas tak rychle, C(k)oTe.
Někdy to nejakou tu dobu trvá, než se člověk vzpamatuje.

Prudké verše,
krutá rána !
I večery :)

14.05.2014 11:33:47 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí