Rozum se srdcem se hádají

Rozum se srdcem se hádají

Anotace: Když srdce se nedohodne s rozumem

Po tvářích slzy stékají
jako kapky vody
na zem padaj.

Srdce se bolestí netají
rozum říká ,,Ne´´
a tak se hádaj.

Copak záleží na tom,
že z pláče oči pálí
srdce jak vybouchlý atom
čeká zda to rozum schválí.

Tváře rudě červené
jako ohenˇžhnoucí
má právo se ozvat
a Ne že Né!
Duši pohltí
tma tmoucí.

Srdce chce projevit city
a říci jak se cítí
rozum používá štíty
to pak není k žití.

Koho tedy poslechnout?

Jako hlas mnoha vod
v hlavě zní.

Jak nakonec se rozhodnout?

To je asi škoda slov
kdo bude mít slovo poslední?

Nezbývá než čekat...než se dohodnou!
Autor Rozina, 14.05.2014
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolika pravdivé ... krásně napsané, ST :)))

15.05.2014 08:30:38 | Aiury

Děkuji Ti milá Aiury :)

15.05.2014 09:37:13 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí