ZIMA NA DRUHOU

ZIMA NA DRUHOU

Anotace: Zase zima

Jestli já to neříkala,že se zima vrátí zpět,
teplé dny spí jako Růža,co prospala stovku let.
Na zahradách místo brambor,jsou ledové bambulky,
chlapi žijí hokejem,ženský smrtí Džambulky.

Všechno je tu obráceně,ještě začne padat sníh,
v létě,místo na plovárně,budem jezdit na saních.
Už ani ty politici,nepropadaj panice,
však jim i přes zákaz pití,přetékají sklenice.

Ale nudu vůbec neznaj,předělávaj zákony,
za chvíli nám zbydou doma,jenom v oknech záclony.
Děti budou míti radost,možná další prázdniny,
tablety a počítače,znají víc,než množiny.

Já se nevzdám,budu čekat,jednou vyjde sluníčko,
potom černé mraky zmizí,ohřejem se maličko.
Ježíček nám pod stromeček,dá fakturu za topení,
já vám povím,lidi zlatí,tohle není k vydržení.
Autor sondulacek, 14.05.2014
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí