Budˇsám sebou

Budˇsám sebou

Anotace: Každý je jedinečný

Neohlížej se na lidi
co tě rádi nemají
je to důkaz jediný
že nejsi jim ukradený.

Neposlouchej pomluvy
vlastní názor měj
chceš-li si s někým promluvit
jednej s ním vždycky fér.

Kašli na to, že třeba nejsi
oblíbený jako jiní
vždytˇty víš nejlíp Kdo jsi
a to tě výjmečným činí!

Nesnaž se žít podle lidí
kteří ti radí jak bys měl
oni vlastní cestu vidí
a ty hledej svůj správný směr!

Nemiluj jen toho
koho by si přáli ostatní
přátel je na světě mnoho
koho oni nemusí, můžeš mít rád zrovna ty.

Naslouchej svému vnitřnímu hlasu
i když to jiní neschválí
dopřej jim trochu času
aby tě lépe poznali.

Jen ten kdo tě bere
takového jaký jsi
je opravdový přítel
a takového i já chci!
Autor Rozina, 17.05.2014
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, jenmravenec, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá! Vidím to úplně stejně jako Ty :)

24.05.2014 17:59:01 | AndreaM

Děkuji Ti, a jsem ráda, že nejsem sama, kdo to tak vnímá.

24.05.2014 18:00:37 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí