=Když jsme byli mladí

=Když jsme byli mladí

Anotace: ..no už je to nějaký ten rok..

~~~~~~~~

"Když jsme byli mladí"

 ~~~~~~~~~~

Ty taneční hodiny

pro starší dámy a pány

kterým to tak trochu

na parketu pálí,

od mladých tanečníků

nedají se zahanbit

a pořádně to chtějí

při muzice rozbalit.

 

Polka,valčík i foxtrot

to ti starší válí

jak se spustil rokenrol

tak raději to vzdali.

 

My tančíme pomalinku

nám to přece postačí,

počkáme si na mazurku

boty při ní netlačí.

Ještě waltz a končíme

a už si jdeme sednout,

po přestávce další kolo

my nemohli se zvednout.

 

Tak teď celý tance plac

zůstal pro ty mladý

ti "modernu" a rokenrol

pak s chutí tancovali.

~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~


Autor Květka Š., 23.05.2014
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já dostala chuť tančit walz:-)

23.05.2014 17:44:11 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí