Těžká doba, v dnešním světě

Těžká doba, v dnešním světě

Anotace: Průzračná voda ve studánce protéká přijde doba kdy duše lidí budou stejně čisté?...

Průzračná voda
ve studánce protéká
přijde doba
kdy duše lidí
budou stejně čisté?

To ani zdaleka!

Prstem se dotknout
její hladiny
odraz se zavlní
ani jeden člověk

není bez viny!

Jak je čistá
a průhledná až na dno
jsem si jistá
že být taková

nežilo by se tu snadno!

Tento svět
je špatnosti plný
a pro dobro
tu moc místa není.

Je to ovšem škoda!

Že pýcha a peníze
světem hýbají
prý za ně vše
koupit lze....
asi ANO, když lidé
i své dítě prodají!

Že války a boje
zužují svůj lid
kdyby nebyly nepokoje
žilo by se líp.

Nemá smysl vše jmenovat
jen zamyslet se
chtít to změnit
a za to bojovat!

To, ale půjde těžko

Taková už je doba!
Autor Rozina, 24.05.2014
Přečteno 380x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Aiury, Jan Urban, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svírá se to ve mně ...

25.05.2014 12:14:58 | Aiury

I taková bohužel bývá někdy pravda. Děkuji

25.05.2014 12:22:43 | Rozina

Hezké dílo i když asi bude hůř. Každý má ale svůj pramen a tak může žízeň po dobru uhasit.

25.05.2014 00:23:38 | Jan Urban

Děkuji, asi už to opravdu lepší nebude, ale naděje umírá poslední.

25.05.2014 00:25:53 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí