Zpráva

Zpráva

Anotace: Každý jednou budeme dál.

Můj milý zlatý,
kdo tuhle zprávu budeš číst,
posílám ti pozdravení z divadla zvaného svět.

Je nám tu fajn a někdy mnohem líp.
A aby ne,
když režisér chybí.
Scénář svůj můžeš psát.

Můžeš létat,
psát i nahlas zpívat.
Duše tvá bude se ozývat.
Bude mít prostor ukázat,
co se ve vás skrývá.

Budeš šašek,
doktor nebo pán.
Vášnivý milenec co našel zlatý grál.
Jsi zkrátka,
co chceš.

Diváci tě odmění potleskem nebo lhostejností,
když scénář tvůj nezapadá do jejich kolejí.

Ty jsi ale svého světa pán.
Před drobnou nevolí zůstaň stát a hlavně žij.

Posílám tuhle zprávu přes večerní nebe,
aby každá hvězda věděla,
že něco svede.

Každý budeme jednou dál a to bych nám hrozně přál.
Autor Hantec, 26.05.2014
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: XaYa, Rozina, PrinceznaAmellie, Aiury, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. donutilo mě to zastavit se a zapřemýšlet nad tím, že život si má člověk užít, ne ho nějak vydržet.

Moc pěkně jsem se zasnila :)

Budu ráda, když se někdy "u mě" zastavíš.

S pozdravem, Amellie.

26.05.2014 19:36:50 | PrinceznaAmellie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí