Prší

Prší

Anotace: 17.5.2014

Dívám se na kapky deště,
padají, kapají a šeptají,
chtěla bych stát mezi nimi
a šepkat s nimi.

Dívám se skrze okno a chci vyběhnout mezi ně,
najednou však začínám brečet, slzy se mi hrnou do očí.

Vidím ho a sebe, jak tam stojíme,
ruku v ruce spolu mluvíme,
kapky deště na nás padají
a my se líbáme.

Brečím, protože to nikdy nebude skutečné,
brečím, protože sny jsou tak reálné.
Autor želvička001, 28.05.2014
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí