Oděná do barev vesmíru

Oděná do barev vesmíru

Anotace: Zlaté šaty se slunečními paprsky z dešťových kapek boty na nich pro štěstí...

Zlaté šaty
se slunečními paprsky
z dešťových kapek boty
na nich pro štěstí čtyřlístky.

Klobouk s barvou měsíce
když v noci svítí
na něm hvězd tisíce
protkaných zářivou nití.

Hedvábný šál komety žhnoucí
se zrnky prachu vesmírného
prsten oblohy, když je tma tmoucí
náhrdelník z moře skleněného.
Autor Rozina, 29.05.2014
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, AndreaM, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, šeď světa ve vesmíru nikde není k nalezení

29.05.2014 14:43:44 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí