Nicka

Nicka

Anotace: o__0

Snad jsem něco prošvih
možná něco nechápu
asi semnou není všechno
úplně tak v pořádku.

Viděl jsem svět zřejmě jinak
už když jsem byl dítě
zůstalo to do puberty
a jinej jsem doteď.

Sociální interakce
ta kurevsky vázla
já jsem ve všech viděl svini
oni ve mě blázna.

Zřejmě nejsem stvořenej
pro tenhleten svět
vnitřní oheň nevzplál
v srdci samej led.

Čas se táhl jako med
teď spíš jako pára zmizí
rozplynul se skrze depky
do barvitejch krizí.

Vnímám štěstí druhejch
upadám do letargie
místo krve v žilách jed
prosákla mě apatie.
Autor ZENITZERO666, 12.06.2014
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí