pro nej

pro nej

Anotace: ...

kratkodobe uspokojeni,
nasich zakladnich pudu
i vyssich potreb,
vyvolava docasny a tak oblibeny
pocit blaha.
avsak vznasi se tu problem,
ktery zustane nezodpovezen
a nezapomenut.
co az si koupime auta,
byty,kralovstvi,kozesiny,
co az nas zacnou milovat
ty nejhezci zeny?
neumim si predstavit,
co bych si s tim vsim pocal,
snad se jen empaticky usmal,
a otocil se (ke vsemu) zady.
v zadnych ocich nebyl bych
prikladny muz.
ale takovou vec by po muzi snad nikdo nemel chtit.
pak totiz neni nic,
nez nucen zapojit se
do tohoto zapekliteho kolobehu
nestesti.
Autor luckilybroken, 13.06.2014
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za basen bez hacku a carek by mel bejt nekdo potrestanej. Neuspokojuje moji zakladni poetickou potrebu.

13.06.2014 09:58:53 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí