Dnešní generace

Dnešní generace

Anotace: Je mi tolik kolik mi je ale nesnáším dnešní děti, dnešní svět ...

To je dokonalost?
Nebo lidská slabost?

Dnešní doba jde ke dnu,
ze swagerů si na zadek vážně nesednu!
Myslí si o sobě že jsou víc,
ale ve skutečnosti nejsou nic.

A ten kdo je trochu jiný,
bere na sebe pocit viny.¨
Proč jsou všichni takový ...
Jasně jsme mladý.

Ale ve třinácti být děvka,
pomlouvat jak kontrarozvědka.
Ve čtrnácti o to přijít,
v patnácti už na ulici jít.
Co to jsme za generaci?
jsme drogový maniaci.
Prioritou je pro nás vzhled, sex a móda,
a to přece není svoboda.

Proč všichni vypadají stejně,
když třináctka na jehlách ani schody nesejde.
I každý kluk v naší době,
musí mít swag a kšiltovku na hlavě.
nesnáším když holka chodí jak šlapka,
a pak se diví že jí znásilní vlastní taťka.
Nebo to že se v patnácti jako prase ožere,
a pak se diví že se nehorázně pobleje.
Třeba to že někdo na školu sere,
ale na konci roku mu z učení jebne.

Nevím kam spěje tenhle svět,
ale měli by jsme to změnit a to hned!!!
Autor Mimao, 16.06.2014
Přečteno 613x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonale vySTižené.

02.12.2017 11:02:52 | Húrin

věcné sdělení
kritika vrstevníků?

Ode mne drobné uznání
snad slova díků

29.04.2017 22:44:04 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí