Single žena

Single žena

Anotace: Pozerať romantické filmy, bez konca a nekonečné. Vyplakať moria sĺz a vreckovkami...

Pozerať romantické filmy,
bez konca a nekonečné.
Vyplakať moria sĺz
a vreckovkami nešetriť.

Smiať sa naplno,
keď ženské jadro zvíťazí.
Prepínať o dušu,
kde je nový príbeh?

Upiecť si slaný popcorn,
bez výčitiek svedomia.
Ale s vedomím,
že ma to nikdy nestretne.

Blúznenie ženských hláv,
arogantných mužov a
hladáčikov fotoaparátu.

Je ťažké uveriť príbehu
s tak jasnou pointou.
Stačí predsa vraziť
do správneho chlapa.

Dosť. Prepni znovu kanál.
Autor Gatita, 18.06.2014
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Aiury, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí