Co teď?

Co teď?

Anotace: ...

...

 

Čekal jsem na tebe,

čekal jsem roky.

Teď nevím co bez tebe,

nechci alkohol a jiné moky.

 

Čekal jsem a volal tě k sobě,

čekal jsem na úsměv tvůj.

Den rozzářil hravě,

doufal jsem, že bude jen můj.

 

Čekal jsem na oči tvé,

čekal jsem na pohled svůdný

Ale člověk procitne

a cit je zrádný.

 

Mně je dán,

tobě ne.

Zůstávám sám,

bez tebe.

 

Bože poraďte mi někdo,

co s tím.

Čekat na peklo?

co vlastně teď smím?

Autor Ujosvec, 27.06.2014
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Gabriela Green, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí