Rozvod

Rozvod

Anotace: Trocha vzpomínek nejen na papíru


Čtu knihu "Zač je života loket"
a přes to všechno měl bych to být Já
ten, 
kterého by měli vidět čtenáři mezi řádky
celý život osud mě zkouší
a Já už dávno vím, 
že čas...
nelze vrátit zpátky.


Chtěl bych vám předat své pocity
z dob,
kdy přišel otec s návrhem rozvodu,
pak STORNO
prý přešla ho MÁNIE
to už jest bylo pozdě,
všechny nás začal stahovat pod vodu.


Byl jsem ještě malý kluk
jedenáct let, sestra osm
a přes to všechno 
ty dny 
vidím jako včera,
flašky chlastu po celém bytě
tabák, tráva, okena
i SLZY
jenž ve svých očích moje máma měla.


Sliboval, že se změní
že provždy s dneškem přestane pít,
že udělal chybu a všechno ho mrzí
že máme se dál snažit 
jako rodina žít.


Všechny ty sliby trvaly jen týden
a pak se vše začalo dít znova a znova
s tebou TATI, 
to dál postrádalo smysl
a pro nás všechny
až po osmi letech ztraceného času
začala kapitola nová.





https://www.youtube.com/watch?v=V-1DSN2tjTI

Autor Pučik, 27.06.2014
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí