Lidské dno

Lidské dno

Anotace: Spontánní reakce na reportáž tncz o útocích na bezdomovce

Útoky na bezdomovce
lidi já se poseru
takovýhle idioty
skopal by jsem do téru.

Vyválel ty kurvy v peří
z kabátu dát ostudu
shodil bych je do orlíku
zavařený do sudu.

Kopat vole do bezďáků
to se vážně nedělá
nikdy nevíš kdy se zrovna
tobě život podělá!!
Autor ZENITZERO666, 30.06.2014
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí